Що приготувати на сніданок?
Вічна проблема будь-якої господині - що приготувати на сніданок? Зрозуміло, що у вихідний день можна пофантазувати і створити справжній кулінарний шедевр. Ну а якщо чоловікові бігти на роботу, а дітям до школи / садочку?
Найвідоміші швидкі страви на сніданок - це яєшня, омлет, каша, варені сосиски, мюслі з молоком. А можна заздалегідь наліпити й улюблених ледачих вареників, тим більше, що сир дуже корисний для нашого організму продукт.
Отже, щоб приготувати 4 порції ледачих вареників нам знадобиться
- Сир - 450 гр;
- Пшеничного борошна - 1 склянку (200 мл);
- 2 курячих яйця;
- 3 столові ложки цукру;
- Харчовий ванілін - 0,5 г.
Рецепт приготування
- Весь ваш сир розімніть з яйцями, цукром, ваніліном та борошном.
- Потім на злегка присипаному борошном столі акуратно розкачайте ваше тісто в формі ковбаски 2,5 сантиметра в діаметрі. Щоб було зручніше, беріть тісто частинами. Тепер наріжте вашу ковбаску на невеликі шматочки шириною близько 1,5 сантиметри.
- Закип'ятіть воду, додавши до неї столову ложку цукру. Вареники кидайте по одному!
- Чекаємо поки наші вареники спливуть і варимо ще хвилини три.
- Їмо гарячими зі сметаною, вершковим маслом або згущеним молоком.
Приємного вам апетиту!